Branchemodules

Door nauwe samenwerking met klanten hebben we specifieke branchemodules ontwikkeld. Dit kan ook voor uw branche.

Tegelsector bij Data-M

Tegels

U kunt opteren om de voorraad ofwel per product, ofwel per nuance van een product bij te houden. Deze vorm van lotenbeheer laat een perfecte opvolging toe van de verschillende tinten van een tegel. U houdt bij in welke kast/paneel er welke tegels of combinaties zitten. Zo kunt u bij prijswijzigingen ook automatisch nieuwe etiketten aanmaken.

Bouwsector bij Data-M

Bouwmaterialen

Binnen de competitieve markt van de bouwmaterialen zijn een ruim gamma aan producten, een deskundig advies en een vlotte levering cruciaal. Een cliënteel van zowel particulieren als professionelen dient zowel qua prijs als qua snelheid op zijn wenken bediend te worden.
Het up-to-date houden van grote productenbestanden is daarbij een uitdaging die u met Data-M tot een goed einde kunt brengen.

Bandensector bij Data-M

Banden

Per voertuig (auto, vrachtwagen of landbouwvoertuig) kunt u bijhouden welke banden er geplaatst worden. U zoekt het voertuig via nummerplaat of scant het inschrijvingsbewijs. Carpass-gegevens kunt u elektronisch doorsturen.
Bandenwissels verlopen hierdoor vlot aangezien u sets op locatie kunt bijhouden. Daarnaast kunt u via ‘Klantenrecht’ ook banden van de klant op voorraad houden voor depannages.

Toestellen en machines bij Data-M

Toestellen & machines

Een goede service vertrekt bij de juiste informatie. Dit heeft in deze sector vooral betrekking op de toestellen en machines die de klanten kopen of huren. Bij tuinmachines of heftrucks dient onderhoud op regelmatige basis ingepland te worden. Herstellingen gebeuren op basis van het serie- of chassisnummer, waardoor de historiek kan geraadpleegd worden. Naast de nodige wisselstukken kunnen de werkuren van technici via scanning toegewezen worden aan een werkbon.

Wijnen

Wijnhandelaren en hun klanten appreciëren bij Data-M de ruime zoekmogelijkheden per land, kleur, streek, druif, wijnjaar, enzovoort. Naast een vlotte administratieve afhandeling is de commerciële opvolging van groot belang. Proefnotities en informatie over de combinatie van wijnen met gerechten maken samen met foto’s van een offerte een aantrekkelijke aanbieding.

Uw branche bij Data-M

Uw branche?

Ook voor uw specifieke branche kan Data-M een module ontwikkelen, waardoor uw bedrijf meer gedigitaliseerd wordt.

Vraag vrijblijvend extra informatie aan.

Branchemodules

De snelste manier om de voordelen van Data-M voor uw onderneming te kunnen inschatten is nog altijd een rechtstreeks gesprek.
Dat kan zowel bij ons, bij u of via een video call.

Data-M nv
Jozef Buyssestraat 72, B-9230 Wetteren
+32 (0)9 366 17 73 | info@datam.be
© Copyright Data-M nv  -  Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Cookiebeleid